تکلیف دانش آموزان غایب چه می‌شود؟

رئیس آموزش و پرورش منطقه ۱۴ شهر تهران با اشاره به افزایش حضور دانش آموزان در مدارس درباره تعیین تکلیف دانش آموزان غایب توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 26
کد خبر: ۱۳۱۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم بیانی درباره بازگشایی حضوری مدارس و مشکلات پیش روی آموزش حضوری اظهار کرد: با ابلاغ ستاد ملی کرونا به وزارت آموزش و پرورش مبنی بر آغاز آموزش حضوری مدارس، آموزش و پرورش منطقه ۱۴ و مدیران مدارس سازوکار حضور دانش‌آموزان را فراهم کردند و در روز ۱۴ فروردین یعنی نخستین روز بازگشایی حضوری، حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه اول و دوم و ۶۵ درصد دانش‌آموزان ابتدایی در مدارس حضور داشتند.

وی افزود: تمام معلمان در مدارس حضور دارند و وضعیت حضور دانش‌آموزان رو به افزایش، اما هنوز به ۱۰۰ درصد نرسیده است چرا که تعدادی از اولیا هنوز آماده فرستادن فرزندان خود به مدرسه نیستند البته با آن‌ها همراه هستیم و با تعدادی از دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری ارتباط داریم تا زمانی که خانواده‌ها به این نتیجه برسند فرزندشان در مدرسه حضور یابد.

رئیس آموزش و پرورش منطقه ۱۴ درباره اینکه تکلیف دانش‌آموزانی که به مدرسه نیامده و خانواده‌ها برای فرستادن فرزندان خود به مدرسه مقاومت می‌کنند، چیست، آیا برای آن‌ها غیبت لحاظ می‌شود؟ گفت: طبق دستورالعمل همه دانش‌آموزان باید در مدارس حضور یابند، اما وزارت آموزش و پرورش درباره دانش‌آموزانی که به دلایلی حضور پیدا نکردند، تصمیم‌گیری و آن را به مناطق ابلاغ خواهد کرد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون برخی دانش‌آموزان بعضی از روز‌های هفته به مدرسه می‌آیند البته طبق نظر ستاد ملی مقابله با کرونا تمام دانش‌آموزان باید در مدرسه حضور یابند، اما اگر خانواده‌ای مشکل دارد یا دانش‌آموز بیماری زمینه‌ای و علائم کرونا دارد با آن‌ها همکاری می‌کنیم تا در امتحانات شرکت کنند.

بیانی درباره اینکه آیا کلاس‌های درس پرتراکم برای بازگشایی حضوری معضل شده است؟ متذکر شد: این موضوع مدیریت شده و دانش‌آموزان به دو شیفت صبح و بعدازظهر تقسیم شده‌اند تا آسیب‌ها کاهش یابد و از خانواده‌ها می‌خواهیم با ما همکاری داشته باشند چرا که آموزش مجازی آسیب‌های مختلفی به همراه دارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر